Direktør Bent Naur, Ringkjøbing Landbobank

Ringkjøbing Landbobank melder sig klar til opkøb ved en foranstående konsolidering af den danske banksektor.

Direktør Bent Naur udtaler:

”Vi har høj indtjening og solvens”

”Vi har haft en strategi om at sikre en tryg landing under krisen”

Kære kunder i evt. nødlidende banker som måtte komme under de sikre vinger fra Ringkøbing Landbobank, husk at den høje indtjening og solvens er skabt ved at du betaler for meget for varen og ikke ved rationel og lødig bankdrift.

Den trygge landing Bent Naur taler om, er en for banken tryg landing på bekostning af kunderne og med tilsidesættelse af god forretningsmoral, etik og på kanten af lovgivningens rammer.

Landbobanken var i både i 2008, 2009 og 2010 Danmarks bedste bank til at forrente egenkapitalen.

En undskyldning for at dække over de grove metoder og den høje pris man kræver hos kunderne, er at man har haft de laveste omkostninger målt i forhold til indtjeningen. Et fantastisk argument som jo blot underbygger at priserne er for høje og intet siger om hvorvidt omkostningerne er lave eller høje, faktisk dokumenterer dette netop at prisen for at være kunde i Ringkøbing Landbobank er for høj da bankens indtjening, er markeds højeste i forhold til omkostningerne ved at drive banken.

Som eksempel på den systematiske og overdrevne fokus på kortsigtet profit, som så mange andre bankdirektører og banker har lidt under de sidste år, kan nævnes:

Direktør John Fisker fik sammen med Direktør Bent Naur en bonus på mere end 100.000.000 kr. i 2006 på optioner modtaget i år 2000. (Ja der er mange nuller i tallet et hundrede millioner kroner, som selvfølgelig er en bonus oveni en aflønning som allerede i 2006 udgjorde 4,2 mio.) Læs mere

Denne griske riven til sig filosofi, er ikke kun kendetegnende for deres private aftaler i forhold til banken, men smitter tydeligt af på forretningsførelsen, hvor der gøres alt for at hive flest mulige penge ud af kunderne. Moral etik og ordholdenhed er kvaliteter som undertrykkes for at sikre personligt såvel som bankens høje indtjening og solvens.

Direktør Bent Naur modtog i 2011 ordnen ”Ridder af Danneborg”. Begrundelsen for tildelingen af denne kunne være interessant læsning og værdien af en sådan orden, er smuldret når typer som driver virksomheder så tvivlsomt, kan blive ridder af danneborg.

En kommentar til Direktør Bent Naur, Ringkjøbing Landbobank

  1. Kit Jakobsen skriver:

    De har tjent deres penge under krisen ved at holde renten skjult for alle og sætte renten op uden at fortælle kunderne det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>