Peter Vinge Koustrup Sydbank

Peter Vinge Koustrup er ikke længere hos Landbobanken, men tiltræder den 1/3-2014, en stilling som filialdirektør hos Sybank Holstebro.

Peter har valgt at mellemlande hos Sydbank i Silkeborg i en periode pga. en kunde og konkurrenceklausul.

Som Peter beskriver det på sin linkedin profil:

Grundet en kunde- og konkurrenceklausul tiltræder jeg først som filialdirektør i Sydbank, Holstebro 1/3-2014. Indtil da, er jeg tilknyttet bankens afdeling i Silkeborg – 7437 7417.

Man kan følge med i udviklingen på f.eks.

http://www.linkedin.com/profile/view?id=56739724&authType=name&authToken=wWvU&trk=prof-sb-browse_map-name

Peter forlod Landbobanken uden at rydde op i egne fadæser, om det er et udtryk for at Peter Vinge Koustrup ikke formåede at få topledelsen til at rydde op i sager og agere indenfor lovens rammer, eller om Ledelsen i Ringkøbing Landbobank ikke ønskede at rydde op og derfor ryddede Peter Koustrup af vejen, vides ikke i skrivende stund.

Det kunne være spændende at høre Peter Vinges forklaring og ligeledes et svar på spørgsmålet:

Kan man stole på Peter Vinge Koustrup som direktør for Sydbank i Holstebro, eller vil han fortsætte med at praktisere den uhæderlige linje han førte i sit 25årige samarbejde med Landbobanken?

Det bliver også interessant at se om Peter Vinge Koustrup selv kontakter ”sine” gamle kunder fra hans tid hos Ringkjøbing Landbobank, nu hvor han er kommet til Sydbank, og dermed også praktiserer den teknik han fik sine ansatte til at anvende ulovligt i Landbobanken.

Bliver Du kontaktet eller hører Du om nogle som bliver kontaktet nu eller efter Peter Vinge’s tiltrædelse som Filialdirektør for Sydbank i Holstebro, så skriv endelig en kommentar her på siden så vi har mulighed for at få tegnet et uptodate billede af forretningsmoralen og metoderne.

Peter Koustrup ønskes hermed held og lykke med det ”nye” job og en frisk start hvor han får mulighed for at bevise at det var Landbobanken som krævede gennemførelse af disse uhæderlige forretningsmetoder og ikke et personligt valg fra Peters side (selv om vi jo alle er ansvarlige hvis vi ikke siger fra).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>